Wat is acne?

Alle informatie over het ontstaan van acne, lees je hier .

Speciale behandeling & begeleiding

Acne heeft niet alleen invloed op de huid, maar ook op uw zelfvertrouwen en sociale situaties. Daarom besteden wij niet alleen aandacht aan de huid en uw acne, maar ook aan alle problemen en vragen eromheen. Door dit totaalpakket van huidbehandeling en begeleiding willen we zorgen dat u weer tevreden en zelfverzekerd kunt zijn. Er wordt gebruik gemaakt van diverse metingen en foto’s om resultaten te kunnen evalueren en monitoren. Hierdoor merkt u zichtbaar verschil.

Voor uw gemak is de acnebehandeling o.a. beschikbaar  in een overzichtelijke pakketvorm. Vraag een gratis intake aan voor meer informatie.

Persoonlijk behandelplan

Geen enkele acne is hetzelfde. Als u bij Huidzorg Plus op intakegesprek komt, kijkt de huidtherapeut eerst welke aanpak uw huid nodig heeft. Daarna wordt een persoonlijk behandelplan gemaakt voor uw huidconditie.

Hoe ziet een behandeling eruit?

Tijdens de behandelingen ligt de nadruk op het reinigen van de huid. De huid wordt eerst oppervlakkig gereinigd met een specifiek reinigingsproduct. Daarna wordt een dieptereiniging uitgevoerd waarbij de mee-eters en puistjes aangeprikt en uit de huid verwijderd worden. Dit gebeurt op zorgvuldige wijze zonder de huid te beschadigen.

Daarnaast kan een chemische peeling worden toegepast. Hierbij worden dode huidcellen van de huid verwijderd waardoor de talgklieren minder snel verstopt raken en mee-eters minder snel terugkomen. Met deze peeling verminderen ook eventuele vlekjes en krijgt de huid een gezondere doorbloeding en glans. Indien er veel vlekjes of acnelittekens aanwezig zijn kan de huidtherapeut een intensievere behandeling inzetten om de huidstructuur en egaliteit te verbeteren.
Lees hier meer over de behandeling van acnelittekens.

De huidtherapeut zal u ook  huidverzorgingsproducten adviseren; de juiste thuisbehandeling is van groot belang voor het resultaat. Indien nodig vindt er overleg met uw (huis)arts plaats voor ondersteunende medicamenteuze behandeling.

Resultaten

acne-resultaat24

Lees hier de ervaring van deze patiënt.