Ongewenste haargroei is voor zowel mannen als vrouwen een probleem. Door scheren, epileren, harsen of waxen kunnen de haren verwijdert worden, maar dit resultaat is tijdelijk. Met de moderne diode-lasertechnologie is het mogelijk om haargroei definitief te reduceren.

Laserontharing is een investering, dus is het iets wat je goed afweegt voor je begint. Dan is het handig om te weten welke voordelen het je gaat opleveren! Wij zetten de 5 grootste voordelen voor je op een rij:

1. Bijna nooit meer hoeven scheren, harsen of epileren 

Dit is wel de belangrijkste motivatie voor veel van onze cliënten. Niemand vindt het leuk om dagelijks voor de spiegel te moeten staan om storende gezichtsharen te verwijderen. En als het weer tijd is om benen, oksels en bikinilijn te scheren, sta je 3 keer zo lang onder de douche. Het kan dus een hele opluchting zijn als je dankzij laserontharing niet meer constant bezig hoeft te zijn met haren verwijderen. 
We zeggen ‘bijna nooit’ meer hoeven scheren, omdat het niet mogelijk is om met de laser 100% van alle haren te verwijderen. 80% haarverwijdering is ongeveer een maximaal resultaat. Er zullen dus altijd wat haartjes over blijven. Maar voor de meesten is dit heel acceptabel. 

2. Geen last meer van ingroeiende haren

Dit is ook een veelgehoorde reden waarom cliënten aan laserontharing beginnen. Ingroeiende haren veroorzaken ontsteking, jeuk, pijn en soms verkleuring of littekenvorming in de huid. Dankzij laserbehandeling neemt het aantal haren tot 80% af, dat wat over blijft is dunner en zachter. Hierdoor komen ingroeiende haren bijna nooit meer voor na de behandeling.    

3. Een egale en zachte huid

Ten gevolge van ingroeiende haren kan de huid ruw en onregelmatig aanvoelen, of kleurverschillen vertonen. Bij een donkere kleur haren zie je soms een soort donkere waas over de huid. Door laserontharing toe te passen en haren te verminderen, ziet de huid er weer egaal uit en voelt deze natuurlijk ook zachter. 

4. Onverwachts naar het zwembad of strand, met een gladde huid 

Die paar dunne haartjes die over blijven na een laser behandeling vallen niet meer zo op. Dus over een onverwachts bezoek aan het zwembad of strand, kun je je gerust voelen met je gelaserde oksels, bikinilijn of benen.

5. Lekkerder in je vel met meer zelfvertrouwen

Last but not least: Als je last hebt van ongewenste haargroei in het gezicht of op het lichaam, dan kan dit een gevoel van onzekerheid of schaamte geven en het kan je beperken in je dagelijks leven. Door laserontharing toe te passen en de haargroei te verwijderen, voel je je weer zekerder en lekkerder in je vel. Dat is toch het allerbelangrijkste, waar wij het als huidtherapeuten voor doen! 
Lees hier meer informatie over laserontharing
Tarieven laserontharing