Dominique: “Mijn huidklachten begonnen toen ik ongeveer 14 jaar oud was. Ik had veel last van allemaal kleine onderhuidse pukkeltjes over mijn hele gezicht. Omdat ik in de puberteit zat ging ik er vanuit dat dit vanzelf weer weg zou trekken. Het was pas een paar jaar later dat ik mij realiseerde dat dit helaas niet het geval was en zo startte ik mijn jarenlange zoektocht naar een oplossing.
Van doe-het-zelf crèmes/maskers tot aan benzoylperoxidezalf, dure huidverzorgingsproducten en antibioticakuren, niets mocht baten. Vaak was de werking van een zalf of antibioticakuur maar van korte duur en was ik vrij snel weer terug bij af. Inmiddels verergerden mijn huidklachten zich ook, naast de kleine onderhuidse pukkeltjes kreeg ik steeds meer grote onderhuidse ontstekingen, die soms wel bijna twee maanden bleven zitten. Dit resulteerde erin dat ik mijn gezicht nog meer vol ging smeren met foundation. Jaren gingen voorbij en ik was helaas nog geen stap verder.
Omdat ik er altijd vanuit ging dat mijn huidklachten van binnenuit ontstonden en dus ook van binnenuit opgelost moesten worden, stond ik een beetje sceptisch tegenover een huidtherapeut. Op aanraden van een vriend ben ik uiteindelijk bij Huidzorg Plus uitgekomen. Mijn huidtherapeut heeft bij de eerste afspraak mijn huid goed onderzocht en aan de hand daarvan een passend behandelplan opgesteld. Mijn behandelplan bestaat uit het reinigen en verwijderen van mee-eters in de huid en verschillende peelings. Naast de behandelingen bij Huidzorg Plus gebruik ik ook de producten van Dr. Zein Obagi. Na alleen de eerste behandeling én het gebruik van producten, was ik verbaasd over het resultaat! De rode vlekken, kleine pukkeltjes en zélfs grote ontstekingen verminderden drastisch. Inmiddels ben ik 6 behandelingen verder en mijn huid heeft nog nooit zo gestraald. De huid voelt weer glad en zacht, heeft een egale, gezonde kleur en de acné blijft weg. Voor iemand die altijd haar make-up overal mee naar toe nam, ga ik nu zelfs zonder make-up de deur uit. Het is werkelijk onvoorstelbaar hoe makkelijk het eigenlijk kan zijn, mits je de juiste huidtherapeut hebt. En deze heb ik zeker gevonden! Mocht je dus last hebben van acné, ook al is het maar in een hele lichte vorm maak dan een afspraak. Je zult versteld staan! Ik ben Huidzorg Plus en in het bijzonder Nienke, dankbaar voor mijn stralende huid!”