“De afgelopen jaren kreeg ik steeds meer last van acne. Daarnaast had ik veel last van acnelittekens en mijn huid zag er niet egaal uit. Het uitproberen van verschillende reinigingsproducten leverde weinig op en daarom heb ik besloten om naar een huidtherapeut te gaan. De huidtherapeut gaf mij het advies om te starten met een aantal producten die geschikt waren voor mijn type huid en mijn klachten. De producten zijn erg goed en ze werken super. Daarnaast ben ik begonnen met acnetherapie en mijn huid ging er elke week beter uitzien. De acne is verminderd, de littekens zijn veel minder zichtbaar en mijn huid ziet er veel egaler uit. Ik ben daarom ook zeer tevreden met het resultaat en ik kan iedereen met acneklachten Huidzorg Plus aanraden. Ik ben blij dat ik deze stap genomen heb en ik ben de huidtherapeuten dan ook erg dankbaar.Behandelplan
Voorafgaand aan dit resultaat is uitgevoerd:

  • 3 x acnebehandeling, om de 2 weken. Dit wordt nog gecontinueerd en na ongeveer 6 behandelingen afgebouwd.
  • 1 x ZO 3 step stimulator peel
  • Thuisbehandeling met ZO Medical: Oilacleanse, cebatrol, vitascrub, daily power defense, retamax.