Ik heb Huidzorg Plus ruim 1,5 jaar geleden ontdekt en dat heeft mijn leven positief veranderd: mijn huid straalt!

Benieuwd hoe dit resultaat tot stand is gekomen? Lees het verhaal van Anke:

Ik dacht altijd dat het wel meeviel maar onbewust trok ik meer van mijn huid aan dan ik liet merken.
December 2018 was ik met de hele familie gezamenlijk op vakantie. Mijn schoonzus zag mijn huid en zij gaf aan dat mijn huid er op mijn leeftijd gezonder uit kon zien! Zij zou een afspraak bij Huidzorg Plus voor mij maken.
De eerste afspraak/kennismaking was zeer prettig. Er werd veel uitgelegd en een behandelplan voorgesteld.
Ik ben moeder van 3 kinderen dus tijd voor jezelf schiet er vaak bij in. Uren voor een spiegel allerlei crèmes smeren en ‘tutten’ is niet voor mij weggelegd maar mijn motto was ‘als je dan echt effect wil, moet je het gelijk van de bodem aanpakken’.
Ik koos daarom voor het ‘volledige pakket’: alle geadviseerde producten inclusief de make-up. Met een tas vol verzorgingsproducten ging ik naar huis.
Diezelfde avond ben ik gelijk begonnen en mijn gezicht voelde al anders aan. De volgende dag mijn nieuwe make-up gebruikt en dat gaf mij gelijk een goed gevoel! De vlekjes/oneffenheden waren door de camouflage minder zichtbaar.
Na 6 weken zag ik echt duidelijk verschil en werd mijn huid veel rustiger. Zelfs in mijn nek en haargrens waren er minder ontstoken bultjes.
In de periode daarna ging ik nog kritischer naar mijn huid kijken. Elk puntje en oneffenheid begon me meer op te vallen. Zo had ik in mijn gezicht, hals en op mijn decolleté veel gesprongen vaatjes. Deze zijn na twee vaatlaserbehandelingen verdwenen en weggebleven.
Nu ben ik 1,5 jaar verder en zit ik nog op zo’n 4 tot 6 acnebehandelingen per jaar. Thuis gebruik ik nog steeds dagelijks de producten van ZO Skin Health en Colorescience.
Mijn oudste dochter zit bijna in de pubertijd en bij haar merk ik dat haar gezicht al iets onrustiger gaat worden.
Wanneer dit erger wordt neem ik haar gelijk mee voor een intake.

Ben je niet tevreden over je huid? Maak dan snel een afspraak voor een intake bij Huidzorg Plus. Ik dacht zelf ook dat het bij mij hoorde, maar dat is echt niet zo!