‘Al langere tijd had ik erg veel last van acne in mijn gezicht. Dit vond ik niet prettig en het maakte me onzeker omdat het altijd zichtbaar is. 
 Voordat ik bij Huidzorg Plus kwam had ik al verschillende producten gebruikt tegen acne, maar ik wist nooit wat de juiste producten zijn voor mijn huid.  
Ik ben toen met Sandra van Huidzorg Plus in contact gekomen via mijn vorige werk. Ik heb haar benaderd met de vraag of ze wellicht iets voor mij kon betekenen en ik kon langskomen voor een vrijblijvend intakegesprek. In dit gesprek heeft Sandra mijn huid beoordeelt en hebben we besproken wat zij voor mij kan betekenen. 
Naar aanleiding van het intakegesprek ben ik begonnen met twee ZO Skin Health producten en het ondergaan van acnebehandelingen. De acnebehandelingen vonden in het begin om de twee weken plaats. Na een tijdje kon er steeds meer tijd tussen de behandelingen zitten.  
Deze behandelingen heb ik als zeer prettig ervaren en door om de zoveel weken foto’s te maken van de huid, kon je ook goed zien dat er verbetering in zat! 
Door het dagelijkse gebruik van de producten in combinatie met de acnetherapie is mijn huid is veel rustiger en egaler geworden.
Blijf niet langer in onzekerheid, maar maak een afspraak voor een intakegesprek! De dames van Huidzorg Plus stellen een behandelplan voor je op zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent en wat je kan verwachten.’