Anne-Marieke (26): “Zo rond mijn 24e kreeg ik last van puistjes, met name rondom mijn mond en op m’n kin. Ik dacht toen dat het vanzelf wel over zou gaan en besteedde er niet heel veel aandacht aan. Echter werd het bij vlagen wel erger, dus besloot ik bij de drogisterij allerlei dingen te halen die het in ieder geval een stuk moesten verminderen.  Helaas werd het alles behalve minder en werd ik er ook erg onzeker van. Door het gebruik van foundation probeerde ik het zo goed mogelijk te camoufleren. Op aanraden van mijn moeder heb ik uiteindelijk een afspraak gemaakt bij Huidzorg Plus. Susan vertelde mij dat ik een vorm van acne had, maar dat het goed te behandelen was. Ik kreeg ook speciale reinigingsspullen voor thuis mee. Na een aantal behandelingen zag ik al een groot verschil en het wordt nog elke keer beter! Ik ben heel blij dat ik bij Huidzorg Plus terecht ben gekomen; het is de inverstering dubbel en dwars waard. Mensen in mijn omgeving is de verbetering ook opgevallen en dat is heel leuk om te horen. Ik durf zelfs weer zonder foundation de deur uit en dat is een heerlijk gevoel!”
acne-22
acne-11

Gratis adviesgesprek voor acne

Heeft u last van acne en wilt u graag van een deskundige weten wat u eraan kunt doen? Wij nemen tijdens een intakegesprek graag de tijd om u goed te adviseren. Omdat we het laagdrempelig willen houden is een eerste consult altijd kosteloos en vrijblijvend.

Meer informatie over acnebehandeling?