Ellen (24):
“Tijdens mijn puberteit is bij mij acne ontstaan, ik was een jaar of 14. Het heeft me heel onzeker gemaakt en heb alle bedenkbare merken geprobeerd die te koop waren bij de drogisterij. Via het internet heb ik alle mogelijke opties getest van huishoudelijke middeltjes. De huisarts heeft mij meerdere malen producten en antibioticakuren voorgeschreven, helaas heeft dit geen effect gehad op mijn acne. Na 10 jaar rond te lopen met acne ben ik als laatste optie op zoek gegaan naar een huidtherapeut. Via internet ben ik terecht gekomen bij Huidzorg Plus. Tijdens het intakegesprek voelde ik me voor het eerst in jaren serieus genomen over mijn probleem. De aanpak, mogelijk te gebruiken producten en werkwijze werden uitvoerig besproken. Ik ben dan ook zo snel mogelijk gestart met de acne-behandelingen in combinatie met de producten voor thuisgebruik van Dr. Obagi, ZO-medical en Colorscience. De behandelingen zijn niet pijnloos, maar het resultaat mag er zijn. Inmiddels ben ik gestart met de littekenbehandelingen en mijn huid blijft zich verbeteren. Mijn huid is gezond, egaal en met minimaal zichtbare littekens. De professionele en persoonlijke aanpak van Huidzorg Plus heeft mij mijn zelfvertrouwen teruggegeven en ik raad je dan ook zeker aan om contact op te nemen met Huidzorg Plus als je je in mijn probleem herkent.”