Florine (16): “Ik had jarenlang best wel heftige acne. Ik ging al een lange tijd naar de schoonheidsspecialiste en had medicatie van de dokter en verschillende merken uit de winkel geprobeerd, zonder het gewenste resultaat. Na al die jaren had ik maar geaccepteerd dat ik acne had. Toen ik op een gegeven moment terecht kwam bij een andere huisarts verwees die mij door naar Huidzorg Plus. Soms waren de behandelingen wel pijnlijk. Maar het werkt wel echt en veel sneller dan ik had gedacht. Ik vind het een mooie, modern praktijk en mijn huidtherapeut is heel aardig. Ze praatte veel met me, wat gezellig was en waardoor ik minder op mijn pijn lette. Sinds dat ik de behandeling heb ondergaan is mijn  huid is zo veel gladder, minder vet en gewoon mooier. Ik krijg er veel complimentjes over! Een tip voor andere mensen met acne: Niet al die verschillende producten gebruiken, ze werken niet goed en verspillen geld en tijd…Gewoon meteen contact opnemen met Huidzorg Plus.”

 acne-resultaat3    

Benieuwd hoe acne ontstaat? Lees het hier.

Persoonlijk behandelplan

Hoe hebben we Florine behandeld? Om te beginnen is geen enkele acne hetzelfde. Daarom is er na uitgebreid huidonderzoek een persoonlijk behandelplan opgesteld om zo snel en effectief mogelijk resultaat te behalen. We schatten ongeveer 6-10 behandelingen nodig te hebben om haar huid weer in gezonde conditie te krijgen. Bestaande uit de volgende onderdelen:
1. Manuele acnebehandeling
2. Glycolzuurpeelings
3. Medisch productprotocol voor thuisgebruik (ZO Medical)
Bij Florine waren erg veel comedonen (mee-eters) aanwezig. Om de verstoppingen af te remmen moesten we de huidcellen een krachtige reset geven, waarna de huid eventjes door een reactie heen moet (roodheid en schilfering). Voor het snelste en beste resultaat moest ze dus ook zelf even grondig en consequent aan het werk. Maar daarvoor in de plaats kreeg ze een gezonde huid terug, die ze ook kan behouden. En het resultaat mag er zijn: na acht behandelingen heeft zij weer een gladde huid zonder acne!
Acne-resultaat1