In februari 2016 kwam Janneke bij ons onder behandeling vanwege acne op het gezicht, rug en schouders. Zij vertelt graag haar ervaring en deelt de foto’s van het resultaat op haar rug en schouders. Vanwege privacy redenen worden de resultaten van het gezicht niet getoond en is de naam veranderd.
Janneke (23): “Ik heb een jaar hormonen geslikt voor mijn ziekte endometriose. Mijn huid heeft hier flink onder moeten lijden. Ik kreeg door de hoeveelheid hormonen ontzettend last van acne (gezicht, schouders, rug). Na een jaar het hormoon te hebben geslikt heb ik in overleg met mijn gynaecoloog voor een ander alternatief gekozen. Ik werd namelijk erg ongelukkig van mijn huid, wat mij op verschillende gebieden belemmerde.
Door middel van een folder ben ik bij Huidzorg Plus terecht gekomen. Zij hebben mij geholpen met het herstel mijn huid. Het resultaat na 4/5 maanden is geweldig, wat een verschil. Ook de producten die ik gebruik zijn super en werken echt. Ik ben ontzettend blij dat ik deze stap genomen heb en ben Huidzorg Plus ontzettend dankbaar.”
Acne-rug