“T (22): Mijn acne begon toen ik 18 jaar was.  Ik heb drie jaar lang van alles geprobeerd, van reinigingsproducten tot medicinale crèmes van de huisarts. Ze droogden de huid vooral uit en hielpen onvoldoende. Op een gegeven moment ben ik gaan zoeken via het internet en heb ik een afspraak gemaakt bij Huidzorg Plus. Ik had vertrouwen in de behandeling door een huidtherapeut en de behandelingen waren goed geprijsd. Ik kreeg eerst een intakegesprek met Sandra Nijland, zij heeft mijn huid bekeken en gaf informatie over de beste behandeling voor mijn huid. Mijn huid is nu, na acht behandelingen, vrij van acne en heeft een gladdere structuur gekregen. Ook de littekentjes en pigmentvlekjes zijn veel minder geworden. Ik heb eindelijk resultaat behaald met behandelingen! Thuis gebruik ik drie producten van dr. Zein Obagi. Ik merk dat, wanneer ik deze producten dagelijks gebruik, mijn huid rustig blijft. Deze producten zijn dus zeker een aanvulling op de behandeling.
Mijn tip voor anderen: Als je acneproblemen hebt ben je bij Huidzorg Plus aan het juiste adres. De huidtherapeuten zijn er klantvriendelijk en je kan er ook in de avond terecht. “

Meer weten over acnebehandeling? Je leest het hier.

acne-resultaat24