Wat is acne?

Alle informatie over het ontstaan van acne, lees je hier .

Weer een gezonde, gladde huid waar u tevreden over bent

Acne heeft niet alleen invloed op de huid, maar ook op uw zelfvertrouwen en sociale situaties. Daarom besteden wij niet alleen aandacht aan de huid en de acne, maar ook aan alle problemen en vragen eromheen. Door deze totaalaanpak van huidbehandeling en begeleiding zorgen we dat u weer een gezonde, gladde huid terug krijgt waarover u tevreden en zelfverzekerd kunt zijn.

Intake & behandelplan

Geen enkele acne is hetzelfde. Als u bij Huidzorg Plus op intakegesprek komt, kijkt de huidtherapeut eerst welke aanpak uw huid nodig heeft. Daarna wordt een persoonlijk behandelplan gemaakt.

Hoe ziet onze behandeling eruit?

Door in onze behandeling meerdere onderdelen te combineren, kunt u rekenen op de beste acnezorg met de beste resultaten.  Dit bestaat o.a. uit de acnetherapie in onze praktijk, waarbij de huidtherapeut reinigt, onzuiverheden zorgvuldig verwijdert en een chemische peeling toepast. Door dit te combineren met een medische thuisbehandeling geeft dit snel een verbetering van de huid, die u ook in de toekomst kunt behouden. In onze behandeling besteden wij ook uitgebreid aandacht aan aanvullende zaken zoals gezonde en mooie camouflage (make-up) en de invloed van voeding op je huid. We staan ook stil bij kwaliteit van leven; zodat u na de behandeling letterlijk en figuurlijk weer lekker in uw vel zit! Voor, tijdens en na de behandeling doen we resultaatmetingen, zodat voor u de vooruitgang heel inzichtelijk is. Indien nodig wordt in het traject samengewerkt met dermatoloog en psycholoog, met wie er nauw contact is.
Indien er veel vlekjes of acnelittekens aanwezig zijn kan de huidtherapeut een intensievere behandeling inzetten om de huidstructuur en egaliteit te verbeteren. Lees hier meer over de behandeling van acnelittekens.

Nazorg & Medispa

Heeft u eenmaal een mooie en gladde huid, dan wilt u dit natuurlijk zo houden. Daarom kijken we samen wat de beste nazorg is voor het onderhouden van uw resultaat. In aansluiting hierop bieden wij de Medispa; een minder intensieve behandeling waarbij u helemaal ontspant en tegelijkertijd werkt aan huidverbetering!
cirkelmodel-aanpakvanacne-lucidasans aangepast

Bekijk hier meer ervaringen van patiënten

acne-resultaat24