‘Ongeveer 2,5 jaar geleden had ik al langere tijd last van roodheid in mijn gezicht. Met name rond de neus en wangen. Ook merkte ik dat de meeste crèmes die ik gebruikte niks met mijn huid deden.
Ik ben via een vriendin van mij in contact gekomen met Huidzorg Plus. Want toen ik zag hoe mooi haar huid eruit zag en merkte dat zij erg tevreden was, heb ik meteen dezelfde dag nog gebeld met Sandra Nijland.
Tijdens het intakegesprek werd mij verteld dat ik rosacea heb. Dit kwam mij niet onbekend voor, want ooit had een schoonheidsspecialiste dit aan mij verteld. Volgens haar was daar weinig aan te doen.
Na het gesprek met de huidtherapeut ben ik gestart met ZO Skin Health protocol wat voor mij samengesteld was. Mijn huid moest de eerste weken flink wennen aan alle nieuwe producten: mijn gezicht was dan ook flink aan het vervellen.
In het begin stond ik veel onder controle van de huidtherapeut. Ik merkte al snel dat mijn huid begon te veranderen, vlekjes begonnen weg te trekken en lijnen in mijn gezicht werden minder diep.
Tijdens mijn bezoeken aan Huidzorg Plus werden er telkens foto’s gemaakt. Op deze manier kon ik mooi de vorderingen van mijn huid zien.
Ik ben voor de rosacea in mijn gezicht naar Huidzorg Plus gegaan, maar mijn hele huid is er zoveel beter uit gaan zien! Ik ben dan ook meer dan tevreden over de goede begeleiding en de producten die ik via Huidzorg Plus heb gekregen.
Achteraf vind ik het jammer dat ik niet jaren eerder in contact ben gekomen met Huidzorg Plus, want dan had ik eerder iets aan mijn huid kunnen doen!’