Zomer! Het wordt deze zomer warm en de zon zal volop schijnen. De winterkleren ruilen we in voor zomerjurkjes. De zonnebril hebben we bij de hand. We zijn er klaar voor! Of.. toch niet?

De volgende musthaves mogen bij jou deze zomer echt niet ontbreken!

Colorescience Sunforgettable Brush SPF 50 

Volgens ons één van de pareltjes die Colorescience in het assortiment heeft: de Sunforgettable Brush SPF 50!  

Het is algemeen bekend dat er geadviseerd wordt om zonbescherming om de twee uur aan te brengen. Maar laten we eerlijk zijn: doe jij dit echt? Ook wanneer je make-up op hebt?  

Het gebruik van deze brush maakt het je wel heel gemakkelijk: het kan gebruikt worden over make-up en naast dat het je beschermd tegen UV-A en UV-B straling heeft het ook een camouflerende en matterende werking op de huid. Win-win-win! 

ZO Skin Health Smart tone SPF 50 

Ben je door de zon bijgekleurd en wil je niet zo’n witte zonnebrandcrème smeren? Say no more: hier is de ZO Skin Health Smart tone SPF 50!  

Een zonbescherming met een hoge beschermingsfactor; en het magische aan dit product is dat het zich aanpast aan jouw huidtoon. Hoe langer je wrijft, hoe donkerder de kleur wordt. Slim product toch? 

Colorescience Lip shine SPF 30 

‘A mouth without lipgloss is like a cake without frosting’. En waarom zou je niet een lipgloss nemen waar ook nog zonbescherming in zit? Je lippen zijn namelijk extra gevoelig voor zonlicht: de huid is dun en bevat niet tot nauwelijks pigmentcellen. Voorkom het verbranden van je lippen met deze Lip shine, die in de kleuren Clear, Rose, Coral en Pink verkrijgbaar is. 

ZO Skin Health Daily skincare program 

Het is sowieso altijd belangrijk om je huid in goede conditie te krijgen en/of te houden. Start daarom met het Daily skincare program van ZO Skin Health! Je kunt starten met een kit die een reiniger, scrub, pads en dagcrème bevat. Het enige wat je nog hoeft toe te voegen is een goede zonbeschermer; maar deze hebben we natuurlijk ook voor je J 

After summer peel 

Je huid heeft na de zomer natuurlijk wel wat te verduren gehad. Hoe goed je jezelf ook beschermt tegen de zon; je ontkomt er vaak niet helemaal aan: de zon heeft de bovenste huidlaag dikker gemaakt. Dat wil zeggen dat de dode huidschilfers als het ware op je huid ‘blijven plakken’, waardoor je een grauwe huidteint ziet.  

Je huid heeft een boost nodig! Een peeling biedt uitkomst om je natuurlijke glow weer terug te krijgen.

Laat je adviseren door de huidtherapeuten van Huidzorg Plus om te bekijken welke peel voor jou geschikt is.  
 
Afspraak maken? Neem even contact met ons op! Dit kan via telefoon, mail of Whatsapp.  

Laat jij je huid stralen in en na de zomer? 😉 

053 – 4367393 

info@huidzorgplus.nl 

06 – 18494197