Camouflagetherapie kan toegepast worden om storende plekken op de huid minder opvallend te maken. Bijvoorbeeld bij pigmentatieverschillen, acne of acnelittekens, wijnvlekken, littekens en couperose. De speciale camouflagemiddelen die de huidtherapeut gebruikt bevatten een hoog percentage pigment waardoor ze een beter camouflerend effect hebben dan producten die in de winkel verkrijgbaar zijn. Daarnaast kunnen ze watervast en veegvast gemaakt worden.

De behandeling

Allereerst zal de huidtherapeut samen met u het juiste product en de juiste kleur bepalen. Dankzij de grote variatie in kleuren kan er een onopvallende camouflage aangebracht worden. Nadat de juiste kleur bepaald is zal de huidtherapeut u leren hoe u de crème het beste aan kunt brengen en fixeren. Vanaf dat moment kunt u de camouflage dagelijks zelf aanbrengen.
Huidzorg Plus heeft een divers aanbod van soorten camouflages, zodat voor iedereen een passende camouflage te vinden is. Dit verschilt van lichte vloeibare, ademende concealers tot zeer dekkende camouflagecrèmes en speciale ‘bodycover’ crèmes voor grote huidoppervlakken.

Nieuw: Colorescience minerale make-up!

Unieke producten met goede dekking, perfecte zonbescherming én behoud van natuurlijke uitstraling. Meer informatie lees je hier.
Colorescience-1 Colorescience-2