Jan (62): “Ik had geen last van klachten maar ik begon me een beetje te ergeren aan de lelijke rode bloedvaatjes (couperose) in mijn gezicht. Ook als ‘oudere jongere’ wil je er nog zo goed mogelijk uit zien. In mijn omgeving had ik gezien en gehoord dat couperose prima te behandelen is, dus heb ik de stoute schoenen aangetrokken en via Gezondheidscentrum ProCorpus contact opgenomen met Huidzorg Plus. Na een korte intake, een inschatting van het aantal nodige behandelingen en uitleg over de behandeling, ging de huidtherapeut direct aan het werk.
De behandeling is mij heel erg meegevallen: het is net alsof er met hele kleine naaldjes in je huid wordt geprikt. Ook het na-effect valt erg mee, de meeste korstjes zijn na ongeveer een week verdwenen. Ik behandelde de wondjes wel dagelijks met de meegekregen gel (Aloë Vera). Tijdens de laatste behandeling is er ook nog een wat groter plekje, een soort wijnvlekje in mijn gezicht behandelt. Ook deze is op dit moment nagenoeg niet meer zichtbaar. Samenvattend: een prima resultaat (zie de foto’s) en een prettige, professionele behandeling door de therapeut.”
 

Meer informatie over vaatlaser behandeling vindt u hier.