De gediplomeerde huidtherapeuten van Huidzorg Plus zijn geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici en lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Om kwaliteit te kunnen blijven waarborgen volgen wij cursussen en nascholingen die ons op de hoogte houden van de nieuwste kennis en ontwikkelingen binnen het vakgebied.
Huidzorg Plus heeft contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland, waardoor u veel behandelingen gedeeltelijk of geheel vergoed krijgt.

Huidzorg Plus_A3A6414Sandra Nijland

Huidtherapeut  | eigenaresse
Klinisch Epidemioloog
Lid Projectgroep Acne (NVH)

Ik neem graag de tijd om samen met u te werken aan een gezonde huid. Ik geef u graag een duidelijk advies en een goede voorlichting, alvorens we starten met een doelgerichte, bewezen effectieve behandeling. Enthousiast, gedreven en met passie voor de huid!

 
 
 

 

Nienke IMG_2586Monnink

Huidtherapeut
Allround schoonheidsspecialiste
Lid NVH
De passie voor huidtherapie zit bij mij in het verbeteren van de huid, de omgang met patiënten en het centraal stellen van de patiënt op meerdere vlakken. Ik vind het erg belangrijk dat de patiënt met een goed gevoel de praktijk verlaat en tevreden is over het resultaat van de uitgevoerde behandeling.