Het najaar is de beste tijd om jouw huid te verbeteren door middel van een peel. Wij zijn trots om jullie te vertellen dat we nieuwe huidverbeterende peels hebben van.. Dermaceutic!

Het fijne aan deze peels is dat je met minimaal twee producten de huid moet voorbereiden en perfect kan combineren met de producten van ZO Skin Health die je misschien al gebruikt.

Ook de huid van een huidtherapeut kan een peeling goed gebruiken!
En om een peeling veilig uit te voeren en een optimaal resultaat te bereiken, bereidt Sandra momenteel haar huid goed voor. Dat doet ze met de volgende twee producten van Dermaceutic:

  • Foamer 15 – deze superfijne foamer geeft je huid een mooie glow. Doordat de foamer 15% glycolzuur bevat prikkelt deze een klein beetje bij het aanbrengen van het product. Het glycolzuur zorgt voor een milde exfoliatie van de huid.
  • TurnOver – deze nachtcrème bevat 15% glycolzuur en dat zorgt voor een nog betere exfoliatie van de huid, waardoor deze heel zacht wordt en bovendien de doffe huid aanpakt.

De producten zijn parabenen- en geurvrij en kunnen op advies van de huidtherapeut thuis gebruikt worden.

Wil jij ook meer weten over hoe jij je huid kan verbeteren met een peeling? Neem even contact met ons op, dan plannen we een gratis en vrijblijvend intakegesprek in.

Telefoon: 053 – 43 676 393
Mail: info@huidzorgplus.nl
Whatsapp: 06 – 18 49 41 97