Maria (63): ‘Voor de behandeling zag ik er vermoeid uit omdat mijn huid er vaal, grauw en slap uit zag. Ik kreeg heel vaak opmerkingen als “Ben je moe? Voel je je wel goed? Ga eens wat vaker rusten.” Dat vond ik enorm vervelend. Bij Huidzorg Plus heb ik 5 huidverbeterende behandelingen gehad met de Dermapen, gecombineerd met een behandeling met ZO Medical en één radical peel. Ik vond het eerlijk gezegd een hele fijne behandeling en het gaf me een goed gevoel om bezig te zijn met huidverbetering. Het resultaat is goed! Mijn huid ziet er super goed en fris uit en ik vind make-up niet meer nodig,  alleen nog met een feestje. Mensen in mijn omgeving zien het ook en maken uit zichzelf opmerkingen als “Maria, wat zie je er goed uit”. Dat geeft een heel goed gevoel! 
huidverbetering5
huidverbetering4
Huidverbeterende behandelingen die zijn uitgevoerd:
Dermapen Microneedling
ZO Medical protocol voor thuis
Radical Peel (retinol-peeling met de Advanced Radical Night Repair creme)