Ramon (29): “Een aantal maanden geleden kwam ik thuis te zitten met een burnout. Helaas was dit ook te zien aan mijn huid. Ondanks dat wij mannen vaak vinden dat we best een grove ‘ruige’ huid mogen hebben, vond ik toch wel dat ik er erg slecht uit begon te zien; mijn huid was dof en bleek geworden en rondom mijn ogen zaten gelige/donkere kringen. Ik heb de keuze gemaakt om te beginnen met het verbeteren van mijn huid door middel van de producten van ZO Medical. De eerste dagen vond ik vooral dat ik een rood gezicht had maar na een week begon ik alweer meer gezonde kleur in mijn huid te zien. Nu ik 3 maanden verder ben is mijn huid heel erg verbeterd en krijg ik vaak de opmerking dat ik er fris en gezond uit zie. Ik had niet gedacht dat dit soort producten je huid zo veel gezonder konden maken!”

Benieuwd wat ZO Producten voor uw huid kunnen doen?

Maak dan een afspraak voor een gratis advies gesprek waarin we rustig de tijd hebben om u te informeren en uw vragen te beantwoorden. Ook als u een behandeling start met ZO producten komt u regelmatig voor gratis controle bij de huidtherapeut, zodat we de behandeling goed kunnen monitoren en u niet met vragen blijft zitten.