De beste huidzorg voor iedereen, dat vinden we bij Huidzorg Plus belangrijk. Ook als je weinig tot geen huidproblemen ervaart maar wel graag de beste resultaten wil boeken voor jouw huid. Daarom bieden wij naast Huidtherapie ook de ZO Skin Health behandelingen van dr. Zein Obagi aan. Deze speciale gezichtsbehandelingen zijn niet alleen heel ontspannend maar ook zeer effectief!
De behandelingen zijn speciaal ontwikkeld als aanvulling op de ZO Skin Health of ZO Medical producten maar kunnen ook als stand-alone behandeling of als afwisseling op Huidtherapie worden uitgevoerd. Het beste resultaat wordt behaald met een kuur van 6 behandelingen, om de 4 weken. Behandelingen worden in Hengelo uitgevoerd door Nienke, onze huidtherapeut & schoonheidsspecialiste.

Hoe ziet een ZO Skin Health behandeling eruit?

Tijdens de afspraak krijgt u eerst een huidanalyse om te bepalen welk type ZO Skin Health behandeling het meest geschikt is.
De huidverbeterende behandeling begint al bij de reiniging van het gezicht. De lipopeptiden hebben collageen stimulerende eigenschappen. De Herbal Enzyme Extraction Prep die volgt, bevat enzymen en kamille extracten welke de dode huidcellen verwijderen en de huid verheldert. Ondertussen kun je jouw wenkbrauwen laten modelleren en/of verven.
Hierna wordt de ZO Skin Health behandeling aangebracht.  Tijdens de behandeling wordt een nek en schouder massage uitgevoerd en tenslotte wordt de behandeling afgesloten met krachtige antioxidanten en een goede bescherming, zodat de huid er weer stralend uitziet.
Herbal Enzyme Extraction Prep
De Herbal Enzyme Extraction Prep bevat enzymen en kamille extracten welke de dode huidcellen verwijderen en de huid verheldert. Deze behandeling is de start van de onderstaande behandelingen maar kan ook als ‘stand alone’ worden uitgevoerd. Excl. nek en schouder massage.
Oil control Treatment
Voor iedereen met een glimmende, vette huid is het Ossential Sulfur Masque met zwavel, eucalyptus en vitamine B een goede stap vooruit. Deze ingredienten remmen de talgproductie en ontstekingen. Het resultaat is een kalme, frisse en gezondere huid.
Ultra Hydration Treatment
Het Aloe Hydra Masque is een gel masker met aloë vera, komkommer en kamille welke in combinatie met aminozuren de roodheid en inflammatie verminderen. De huid zal verzacht, gehydrateerd en minder geïrriteerd zijn. Dit is een hele prettige behandeling bij een doffe, droge huid of wanneer je in de reactiefase zit bij het gebruik van de ZO producten.
Skin Brightening Treatment
Bij een huid met oneffen huidtoon (bijvoorbeeld bij een zwangerschapsmasker of ouderdomsvlekken) zal gekozen worden voor het Skin Brightening Sheet Masque. De arbutine en groene thee hebben een remmende werking op de productie van overtollig pigment. De vitaliteit van de huid wordt hersteld en dit samen zorgt voor een stralend effect.

Prijzen:

MediSpa behandelingen:  €89,95
Incl. modelleren of verven wenkbrauwen:  + €10,00
Incl. modelleren en verven wenkbrauwen:  + €17,50