Mieke (36) had last van melasma (donkere verkleuringen) in het gezicht. In September 2015 nam ze contact met ons op:
“Mijn pigmentproblemen zijn ontstaan nadat ik vroeger voor acnelittekens ben behandeld. De littekentjes werden minder maar daarvoor in de plaats kreeg ik deze vlekken. Ik vond mijn huid zo ontzettend storend. Het maakte me onzeker, ook omdat ik het niet goed kon camoufleren. Na heel veel geprobeerd te hebben zonder succes, was Huidzorg Plus mijn laatste hoop. Door de producten van Obagi te gebruiken is mijn huid een stuk egaler, gladder en gezonder. Ik ben een stuk zelfverzekerder geworden. Je gezicht is toch het eerste waar mensen naar kijken! Ik raad het iedereen aan! “
melasma-12melasma-11

Persoonlijk behandelplan

Mieke is behandeld door middel van een ZO Medical protocol van dr. Zein Obagi. In September 2015 is zij hiermee gestart. Melasma kan niet altijd voor 100% worden verholpen. Maar met de juiste behandeling kan een heel mooi resultaat worden behaald en behouden! Hiervoor heeft Mieke het ZO Medical protocol zeer nauwkeurig gevolgd, waarbij ook consequente zonbescherming met spf 50 van belang is. Tijdens de behandelperiode werd zij goed begeleid en gemonitord door de huidtherapeut.

Resultaat

Na enkele weken was al te zien dat de donkere pigmentatie verminderde, de huid gladder en egaler werd. Ook de poriestructuur en fijne lijntjes verbeterden, een mooie bijkomstigheid van deze behandeling. Na 4 maanden met het productprotocol is dit het resultaat; een egale, frisse en gezonde huid. Binnenkort wordt nog een 3 step peel uitgevoerd om de ‘puntjes op de i te zetten’, hiermee wordt de huidegaliteit nog versterkt. Om het resultaat van een gezonde huid te blijven behouden worden ook hierna enkele producten voortgezet en blijft zonbescherming met spf 50 altijd onmisbaar.