Dr. Zein E. Obagi (dermatoloog) uit Los Angeles is de bedenker en ontwikkelaar van de medische systemen Obagi Medical en ZO medical en de cosmetische producten ZO skin health.
De filosofie van Obagi is: “Een gezonde huid ziet er van nature mooi uit. Een gezonde huid vertoont geen beschadigingen of ziektebeelden.”
De symptomen van vele huidaandoeningen, zoals bijvoorbeeld acne, pigmentafwijkingen en rosacea zijn het gevolg van een niet goed functionerende en ongezonde huid.
Vanuit deze gedachte heeft Obagi meerdere productsystemen ontwikkeld waarmee de huid actief wordt gemaakt en gestimuleerd om zichzelf te verbeteren en gezonder te maken.
De medicinale systemen zijn in staat om de juiste ingrediënten op de juiste plek in de huid af te leveren. Zo wordt de huid op cellulair niveau verbeterd en getransformeerd,  in zowel de opperhuid als de lederhuid.

Zie ook onze webshop met Obagi producten!

ZO Medical

ZO Medical is de nieuwste medische productlijn van dr.Obagi. ZO medical beschikt over een gepatenteerde aflevertechniek en kan daardoor nog beter de juiste ingrediënten op de juiste plek in de huid afleveren. De lijn is gebaseerd op hoge concentraties krachtige ingrediënten zoals retinol, geavanceerde peptiden en anti-oxidanten. De producten uit de ZO Medical lijn werken samen om de huid gezond te maken en houden. Er zijn aangepaste voorschriften voor specifieke huidproblemen waaronder huidveroudering, zonbeschadiging, pigmentvlekken, acne en vette huid, rosacea en roodheid.

ZO Skin Health

ZO Skin Health is de aansluiting op de medische producten en behandelingen van Obagi. Het is bedoeld voor diegenen, die niet lijden aan ernstige vormen van melasma, acne of zonbeschadiging maar die wel de huidgezondheid willen optimaliseren.
Anders dan traditionele anti-aging huidverzorgingsproducten werkt ZO Skin Health op cellulair niveau om de huid te verzorgen, te herstellen en te onderhouden. Dr. Obagi raadt 5 stappen aan (Reinigen, Activeren, Stimuleren, Kalmeren + Voeden, Beschermen) waarbij producten worden gebruikt die met krachtige ingrediënten de tekenen van veroudering tegengaan.

Resultaten

Obagi resultaten voor-na

Rosacea 3 (3)