Sinds 1 mei is ons team versterkt met een nieuwe huidtherapeut, Nienke.
Zij stelt zich graag even aan je voor:

Ik ben Nienke Monnink en ben afgelopen november als huidtherapeut afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht. Na vier jaar studie mag ik mijn passie voortzetten in de praktijk. En ik ben ontzettend trots dat ik dit binnen het team van Huidzorg Plus mag doen.
De passie voor huidtherapie zit bij mij in het verbeteren van de huid, de omgang met patiënten en het centraal stellen van de patiënt op meerdere vlakken. Ik vind het erg belangrijk dat de patiënt met een goed gevoel de praktijk verlaat en tevreden is over het resultaat van de uitgevoerde behandeling. Dat maakt mij enorm enthousiast!
Voordat ik aan de opleiding Huidtherapie begon, had ik al meerdere opleidingen achter de rug. Ik ben namelijk ook pedicure en allround schoonheidsspecialiste. Ook voor de Medispa behandelingen ben je bij mij dus van harte welkom, waarbij je ook je wenkbrauwen kunt laten epileren en/of verven.
Per eind juni zal ik de spreekuren van Susan overnemen tijdens haar zwangerschapsverlof. Maar je kunt mij tegen komen op alle locaties waar Huidzorg Plus gevestigd is, dus graag tot ziens!
Even voorstellen.. 01