“Mijn huid is weer mooi egaal, niet meer rood, voelt lekker glad aan en het heeft zijn gezonde glans weer terug. Ik ben er heel blij mee en krijg veel complimenten van de mensen om mij heen.”
 

Benieuwd hoe dit resultaat tot stand is gekomen? Lees het verhaal van Ankie:

“Al jaren heb ik last van acne. Het begon rond mijn puberteit: ik was toen 12 jaar oud. Eerst voornamelijk in het gebied wat de T-zone genoemd wordt. De eerste paar jaren gebruikte ik wel eens middeltjes van de drogist, maar verder stond ik er niet echt heel veel bij stil. Ik dacht altijd dat dit bij de puberteit hoorde en het vanzelf wel minder zou worden.
Maar het werd niet veel minder. Ik had wel periodes dat het er iets rustiger uitzag, maar dan was het een paar weken later weer helemaal mis. Inmiddels was ik vele jaren verder en er helemaal klaar mee. In de loop van de jaren was het niet meer voornamelijk de T-zone waar de acne tot uiting kwam, maar verplaatste het probleem zich meer naar mijn wangen en kin.
Ik had vooral last van onderhuidse ontstekingen, roodheid en mee-eters.
Ik ben toen gaan kijken of ik een verband kon vinden met wat ik at of dronk. Dit heb ik maanden bijgehouden, maar ook hier kwam ik geen stap verder mee.
Ondertussen had ik ook al heel wat producten in de kast staan van alle merken die je je maar kan bedenken: van maskers tot facewash en van kruidenolieën tot homeopatische tabletten. Deze producten deden allemaal niet waar ik op hoopte.
Op een gegeven moment ben ik zelfs overgestapt op een hypoallergene huidverzorgingslijn. De roodheid werd wel iets minder maar de acne bleef. Inmiddels was ik de 20 gepasseerd en ben naar de huisarts gegaan. Omdat ik voor veel soorten antibiotica allergisch ben was dit geen optie. Ik heb toen een tijd een gel gebruikt op voorschrift van de huisarts, maar ook dit had niet het gewenste effect. Weer waren we een hele tijd verder en mijn nichtje ging de opleiding huidtherapie volgen. Toen dacht ik: “Ja, dat is ook nog een optie” en zo is het balletje gaan rollen en ben ik rond gaan kijken op internet om zo een praktijk in de buurt te vinden.
Ik kwam al snel op de website van Huidzorg Plus terecht en het sprak mij direct aan. Ik heb een afspraak gemaakt voor een intakegesprek en werd hartelijk ontvangen. Mijn acne werd beoordeeld en er werd een behandelplan opgesteld. Ook werd er uitleg gegeven over de producten van ZO Skin Health.
Om een goed en zo snel mogelijk resultaat te behalen was het advies om deze producten aan te schaffen. Dit heb ik dan ook gedaan; ik had er natuurlijk alles voor over. Het zijn niet de goedkoopste producten maar ze zijn heel fijn en zuinig in gebruik en ze doen wat ze beloven! Een week later ben ik begonnen met mijn eerste behandeling. Wanneer de peeling wordt aangebracht voelt het wel een beetje branderig maar de ventilator maakt veel goed: het is zeker te doen.
Ongeveer tot een week na de behandeling is je huid wat schilferig en rood. De eerste paar weken had ik om de twee weken een behandeling en langzaam zat hier telkens meer tijd tussen. Momenteel kom ik één keer in de drie maanden voor behandeling en mijn acne is echt stukken verminderd! Achteraf gezien had ik dit jaren eerder moeten doen.
Ik ben er zo blij mee en krijg veel complimenten van de mensen om mij heen. Mijn huid is weer mooi egaal, niet meer rood, voelt lekker glad aan en het heeft zijn gezonde glans weer terug.

Ik zou daarom ook iedereen Huidzorg Plus willen aanbevelen!”