Als je een intensieve peeling van je huid wilt, moet dit bijna altijd worden uitgevoerd door een professional in de praktijk. En soms komt het je even niet goed uit dat je na een paar dagen nog aan het schilferen bent.
Hoe mooi zou het dan zijn dat je thuis een peeling kan doen? We vertellen je over twee thuispeelings die dit mogelijk maken:

ZO Skin Health Radical Night Repair (middeldiepe peeling)

Een snelle en super effectieve retinol peeling voor thuis, waarvan je de intensiteit ook nog eens zelf bepaald? De Radical Night Repair van ZO Skin Health biedt die unieke mogelijkheid.
Wat kun je verwachten?

Deze middeldiepe peeling geeft een mooie huidverbetering: het vermindert fijne lijntjes en geeft een egale en gladde huid. Gewenste huidreacties zijn roodheid, schilfering, steken en jeuk tot 2-3 dagen na de peeling.
Hoe werkt het?
Dit product bevat 1% van de werkzame stof retinol; wat een enorme huidvernieuwing en huidverbetering geeft. Enkele dagen achtereen breng je elke ochtend en avond de ‘Radical Night Repair’ aan over het gelaat. Afhankelijk van de gewenste intensiteit, varieert het aantal dagen en de hoeveelheid die je aanbrengt.
Wat is belangrijk om te weten?
Deze peeling kun je alleen uitvoeren als je al een ZO protocol volgt. De huid moet gewend zijn aan het gebruik van 1% retinol in de Radical Night Repair. Vanwege de huidreacties die optreden mag je deze peeling alleen uitvoeren onder begeleiding van een huidtherapeut.
Wat zijn de kosten?
Dit product is €182,- en kun je één of meerdere peels uitvoeren; afhankelijk van de intensiteit die je kiest.
Radical peel

ZO Skin Health Enzymatic peel (oppervlakkige peeling)

Deze peeling vernieuwt de epidermis (bovenste huidlaag), zonder dat zichtbare schilfering ontstaat.

Wat kun je verwachten?
Deze oppervlakkige peel maakt bij regelmatige toepassing de huid zachter, steviger en helderder. Het werkt ook goed tegen ruwe huidtextuur en om de werking van andere ZO producten te versnellen en te verbeteren. De peeling prikt even bij het aanbrengen vanwege het ingrediënt glycolzuur. Maar dankzij speciale enzymen is er nadien geen waarneembare schilfering!
Hoe werkt het?
Je brengt de peeling thuis aan, na de ‘wash-scrub-oil control’. Laat de peeling 1-3 uur zitten. Hierna was je de Enzymatic peel van de huid en ga je door met je ZO product routine waar je gebleven was. Ben je eenmaal gewend aan het gebruik dan kun je de Enzymatic peel ook de hele nacht laten zitten. In dat geval pak je ‘s ochtends je normale huidroutine weer op.
Wat is belangrijk om te weten?
De Enzymatic peel mag 2-3 keer per week aangebracht worden, ook bij gevoelige en zwakke huiden. Deze peeling is heel veilig en minder intensief dan de Radical Night Repair peel, het hoeft niet begeleid te worden door een huidtherapeut.
Houd er rekening mee dat overige producten wel meer huidreactie kunnen gaan geven zoals een brandend gevoel, roodheid en schilfering. Dat is een gewenst effect, want hierdoor ga je thuis nog meer resultaat bereiken!
Wat zijn de kosten?
De Enzymatic peel is €77,95 en kun je meerdere thuispeelings mee uitvoeren.

Wil je een thuispeeling doen?

Neem contact op met onze huidtherapeuten voordat je deze peeling wilt gaan uitvoeren, zodat we je van informatie, advies en begeleiding kunnen voorzien!