Begin 2020 was voor mij een zeer stressvolle periode en dit uitte zich onder andere door het ontstaan van acne. Tot dat moment heb ik altijd een heel zuivere huid gehad en zelfs in mijn pubertijd had ik geen last van puistjes.

Het begon met een aantal onzuiverheden op mijn gezicht, maar ik kreeg de acne maar niet onder controle ondanks verschillende producten en bezoekjes aan de schoonheidsspecialiste. Ik merkte dat ik me er heel ongemakkelijk door voelde en sociale gelegenheden vermeed.

In juni heb ik daarom contact gezocht met Huidzorg Plus na op hun Instagram terecht te zijn gekomen. Ik heb een intake gehad bij Nienke en ik vond het heel prettig dat ze heel begripvol was en mijn probleem ook echt serieus nam. Ik ben na de intake gelijk begonnen met een regime van ZO Skin Health. Na twee weken ben ik ook gestart met acne behandelingen. Ik merkte dat mijn huid hierdoor al een stuk rustiger werd, maar de acne was nog niet volledig onder controle. Eind juli heeft Nienke me daarom geadviseerd om een antibiotica kuur (doxycycline) te proberen. Door de verwijsbrief van Nienke, heeft mijn huisarts een kuur voorgeschreven. 

Na een paar weken de antibiotica geslikt te hebben (samen met het gebruik van de ZO Skin Health producten), was mijn acne weer volledig verdwenen en was mijn huid weer in de staat waarin deze altijd geweest was.

Ik ben erg blij dat ik de stap heb genomen om naar Huidzorg Plus te gaan en ik ben er echt van overtuigd dat zij het proces terug naar een zuivere huid ontzettend versneld hebben.

Nienke is een echte specialist met kennis van zaken. Ze geeft gepast (en eerlijk!) advies en is te allen tijde bereikbaar voor vragen over de producten of de voortgang.

Mocht je je onprettig of onzeker voelen over je huid, neem dan zeker contact op.

It will be worth it!