Ongeveer 5 jaar geleden ontwikkelde zich bij mij de pigmentziekte vitiligo. Nadat deze langzaam steeds erger werd en ook in mijn gezicht grote witte vlekken veroorzaakte, heb ik hierover contact opgenomen met mijn huisarts. Hij verwees mij naar een dermatoloog met een specialisatie vitiligo.

De dermatoloog heeft geprobeerd met lichttherapie de vitiligo te behandelen. Dit had geen resultaat. Zij attendeerde mij wel op de mogelijkheden van camouflagetechnieken en ik hoopte dat ik hiervoor een geschikt product zou vinden.

Via internet kwam ik uit bij Huidzorg Plus in mijn woonplaats Nijverdal. Ik heb daar een consult gehad bij huidtherapeute Nienke. Zij heeft bij mij en aantal camouflageproducten geprobeerd en dit gaf een erg bevredigend resultaat!

Na afloop ging ik met deze producten naar huis en heb deze nu een aantal keren gebruikt. De resultaten zijn erg goed en ik ben erg blij met het resultaat. Ik krijg heel veel complimenten van mensen om mij heen en als ik nu in de spiegel kijk zie ik weer mijn “oude” ik, zonder vervelende witte vlekken!

Wat wil je tegen de lezer zeggen?
‘Ik ben zeer tevreden met de combinatie van deze producten en zal het zeker ook anderen met dezelfde problemen aanraden!’

Producten die zijn gebruikt:
– Colorescience Tint du soleil
– Colorescience Pressed powder foundation
– Colorescience Hydrating Mist