Barbara gebruikt de Invisapeel van ZO Medical. Zij schreef haar ervaring met deze thuis-peeling:
“Sinds drie weken gebruik ik, op advies van Huidzorg Plus, Invisapeel van dr.Zein Obagi. Ik was in het begin erg voorzichtig omdat ik niet gewend ben om veel gezichtsproducten te gebruiken. Dus de eerste avond, na zorgvuldig reinigen van mijn gezicht, het product aangebracht en twee uur laten zitten. Het voelde een beetje prikkend na aanbrengen maar dat duurde maar heel kort, al snel voel je er niets meer van. Toen mijn gezicht opnieuw goed gereinigd.
Na drie dagen dezelfde procedure, maar het product een uurtje langer laten zitten. Ook nu weer een beetje prikkend in het begin maar al snel geen last meer.
Omdat ik geen last van irritatie had ben ik het product vaker (om de dag) gaan gebruiken en na vier keer heb ik het zelfs de hele nacht laten zitten, op gezicht en decolleté. Inmiddels gebruik ik Invisapeel drie weken en ik krijg alom complimentjes! Het was mij zelf al opgevallen dat mijn huid erg zacht aanvoelt maar ook mijn omgeving ziet dat mijn gezicht glad, glanzend en egaler is. Volgens mijn collega’s zie ik er stralend uit! Ik blijf het product dus gebruiken.”

invisapeel
Vragen over de invisapeel? Neem contact op met de huidtherapeuten!

Lees ook ons blog over thuispeelings.