‘Sinds een paar jaar heb ik op mijn gezicht hardnekkige pigmentvlekken.  
Ik ben toen begonnen met mijn eigen zoektocht: ik heb een heel aantal producten gebruikt die de belofte hadden om mijn pigmentvlekken te verminderen, maar deze hebben helaas geen effect gehad. Het waren dure en goedkope producten maar niets mocht baten. 
Ook heb ik in het verleden meerdere keren overwogen om naar een privékliniek te gaan maar elke keer dacht ik ‘wat als het niet werkt? Dan is dat ook weer weggegooid geld’.  
Toen ik van vakantie terugkwam zag ik dat de huid van mijn vriendin/buurvrouw veranderd was en er heel glad uitzag. Zij vertelde dat zij naar Huidzorg Plus was geweest voor haar acne en dit het resultaat binnen één week was. 
Dat was het moment dat ik er echt graag iets aan wilde doen. Ik heb gelijk een afspraak gemaakt bij Huidzorg Plus en binnen een week maakte ik tijdens mijn intakegesprek kennis met Nienke van Huidzorg Plus.  
Tijdens het intakegesprek werd mij gevraagd welke producten ik allemaal geprobeerd en/of gebruikt heb en ze wilde alles zoveel mogelijk weten (zoals wat, hoe, hoelang, wanneer etc.) 
Stiekem was ik wel zenuwachtig. Want ik was erg bang dat de pigmentvlekken niet te behandelen zouden zijn. Na inspectie van de huid werd duidelijk dat ik een mooi resultaat zou kunnen behalen met de producten van ZO Skin Health. Ik was zo opgelucht!  
Ik was vastberaden om direct te starten en Nienke heeft een behandelplan opgesteld. Ik kreeg een protocolboekje mee waar in staat welke producten ik zou gaan gebruiken. Ook staat in dat boekje wanneer en hoeveel ik van elk product mag gebruiken.  
Nienke gaf aan dat ik bij vragen haar gewoon een appje kon sturen. Diezelfde avond had ik een vraag en kreeg ook gelijk antwoord terug van haar. Ik vind het erg fijn dat dit mogelijk is! 
Omdat je tijdens het intakegesprek heel veel informatie krijgt, had ik de eerste week nog wel een aantal vragen. Heel fijn dat er door Huidzorg Plus dan ook de tijd werd genomen om deze vragen te beantwoorden.  
Ik gebruik de producten nu al een aantal maanden en heb al een ontzettend mooi resultaat! 
Wat ik tegen de lezer wil zeggen: ik kan iedereen die last heeft van donkere pigmentvlekken zeer zeker aanraden om met een van deze dames om tafel te gaan zitten. Een intakegesprek is kosteloos en geloof me: er gaat een hele wereld voor je open wanneer je de mooie resultaten ziet!’