Ans (60 jaar) nam in April 2015 contact op met Huidzorg Plus vanwege rosacea. Ze deelt graag haar persoonlijke ervaring:
“Ik liep al jaren met rosacea. Mijn huid zat onder de rode vlekken en schrale plekken en voelde ruw en hobbelig. Onder invloed van stress werd de rosacea alleen maar erger en voelde ik me heel onzeker. De huisarts schreef mij antibiotica kuren en Rosex voor maar dit had niet het gewenste effect en maakte de huid nog droger. Toen heb ik zelf het initiatief genomen om contact op te nemen met Huidzorg Plus. Daar raadden ze mij een behandeling aan met ZO Medical. 
In het begin van de behandeling zag ik er helemaal nog niet zo mooi uit, zo knalrood als ik was. Alsof mijn hele gezicht op ontploffen stond. Gelukkig kwam ik regelmatig op controle en had de huidtherapeut me echt het vertrouwen gegeven dat dit erbij hoorde en het goed zou komen. Als zij zegt dat het goed komt dan komt het vast goed, dacht ik.
En inderdaad; langzaam aan werd de huid steeds minder rood en schraal en begon de huid gladder en zachter te voelen. Ik ben super blij dat ik het vol heb gehouden want dit is het mooie resultaat. Eindelijk weer een gezonde, egale en gladde huid. Ik voel me een stuk zekerder en van mijn omgeving krijg ik complimenten over mijn huid. Als ik de foto’s terug zie denk ik; heeft mijn huid er echt zo uit gezien?! Wat ik aan anderen zou willen zeggen is; heb vertrouwen en zet door, alleen dan kom je er!”

Rosacea 3 (3)

Rosacea 2 (3)

Ans heeft een behandeling ondergaan met een ZO Medical protocol tegen rosacea. Hierbij gebruikte zij dagelijks de volgende producten:

  1. ZO Medical – Oilacleanse
  2. ZO Medical – Cebatrol
  3. ZO Skin Health – Exfoliating Polish
  4. Daily Power Defense
  5. Brightenex 1% retinol
  6. Retamax 1% retinol

Naast dit protocol is er nog een behandeling uitgevoerd met de vaatlaser om de gesprongen vaatjes in het gezicht te verwijderen.

Vragen over rosacea of behandeling met ZO Medical van dr. Zein Obagi? Neem contact op met de huidtherapeuten.