Ben je voor de feestdagen nog op zoek naar een leuk en bruikbaar cadeau? Of wil je gewoon jezelf wat extra’s geven? Bij Huidzorg Plus hebben we twee leuke ideeën voor je:

10% korting op Colorescience corrector palettes

Sinds dat we met deze multifunctionele palettes werken is het onze favoriet en ook die van vele patiënten! Corrector Palettes zijn namelijk onmisbaar bij een mooie make-up. Elke palette bevat 5 complementaire kleuren op basis van Pressed Minerals voor je huidtoon. Elke kleur in deze palette kan apart gebruikt worden of worden gemengd om imperfecties te camoufleren. Bijvoorbeeld om puistjes, donkere kringen, littekens of couperose weg te werken. De palette is ook ideaal om contouren te benadrukken, als oogschaduw of als bronzer. Er zijn twee kleuren verkrijgbaar, voor de lichte tot gebruinde huid en de gebruinde tot donkere huid. Vraag gerust om een demonstratie!

* Deze actie is geldig t/m 23 december. Niet geldig in de webshop en niet geldig i.c.m. andere acties.

Geef een cadeaubon van Huidzorg Plus!

We verkopen vanaf nu ook deze leuke cadeaubonnen. Verras iemand met een cadeaubon van Huidzorg Plus, die hij of zij uit kan geven aan een huidbehandeling en/of producten. De waarde mag je natuurlijk zelf bepalen.